some image

Quotes & Verhalen

Clienten Vertellen

some image

Ik ben erg blij dat ik dit traject bij de Olijftak heb gevolgd. Ik ben 10 kilo lichter en zit veel lekkerder in m'n vel en ben blij met al het gezonds wat ik eet. Ook lukt het mijn man en mij al aardig om voor gezonde gezamenlijke maaltijden te kiezen, i.p.v. al dat fastfood waar we eerder uit gemak voor gingen. We worden een stuk blijer van de lekkere voedzame maaltijden. Het afvallen is voor mij nu nog niet klaar, maar ik heb wel besloten te stoppen met de e-coaching. Ik wil kijken hoe ik het 'in m'n eentje' red. Het lijkt me goed om te proberen hoe dat gaat. Als nou blijkt dat het níet gaat, kom ik erg graag weer bij je terug voor je advies en geruststellingen. Hartelijk dank voor al je hulp!

Chantal (28)

Er is een wereld voor me opengegaan, ik wist wel dat ik niet supergezond leefde, maar dat ik zoveel kon verbeteren in mijn voeding had ik nooit verwacht. In het afgelopen jaar heeft Géke mij geleerd om een stabiel eetpatroon te ontwikkelen. Honger en trek ken ik nu alleen nog als het etenstijd is. Voorheen snaaide ik de hele dag, omdat ik dacht dat mijn lichaam dat aangaf. Nu weet ik dat ik mezelf niet écht voedde maar alleen vulde met veel snelle suikers en witmeelproducten, waardoor mijn bloedsuiker altijd schommelde waardoor ik weer ging eten. Nu eet ik meer dan ooit maar dan de goede producten! Ik ben nu 18 kg afgevallen, maar wil door naar de 25 kg en dat gaat me lukken ook! Ik ben een ander mens geworden! Als je nog twijfelt, gewoon doen, met Géke lukt het jou ook!

Ferdy (37)
some image

Je ziet wel dat je kind een buikje heeft, maar denkt dat het nog wel mee valt. De juf op school merkte dat Sophie zich met gym niet vrij voelde. Ze gaf me het kaartje van de Olijftak. Geke vertelde me dat we thuis echt anders met eten en bewegen moeten leren omgaan, anders wordt Sophie alleen maar zwaarder en daar helpen we haar niet mee. Het roer moest écht om. Niet alleen voor Sophie, maar voor ons alle vier. Géke stelde met ons regels op: 1x chips per week, minder zoete dranken drinken, elke dag volkorenbrood en groente eten. Meer bewegen, minder beeldschermen. Nu een jaar later is Sophie 6 kg afgevallen en flink in de lengte gegroeid, ze heeft geen buikje meer en mijn man en ik zijn samen ruim 10 kg afgevallen. We zijn blij met de hulp van Géke!

Moeder (39) van Sophie (11)
some image

Meer Weten

Ik wil weten of een traject bij De Olijftak ook voor mij geschikt is.