Gezond Leven door Rick Warren

Net verschenen: Gezond Leven door Rick Warren

Boek, Gezonde Leefstijl Nieuws

Nog net voor de kerst viel hij op de deurmat! Het nieuwe boek 'Gezond Leven', waaraan De Olijftak een bijdrage heeft mogen leveren. Ik ben trots op het resultaat, het boek is een echte aanrader! Als je graag een gezonder leven wilt gaan leiden, is dit boek iets voor jou! De Olijftak kan ook jou begeleiden bij het ontwikkelen van jouw gezonde leefstijl.

Rick Warren ontwikkelde een programma dat verder gaat dan afslanken alleen. Gezond leven is gebaseerd op de vijf pijlers voeding, sport en beweging, focus, geloof en vriendschap. De laatste twee vormen het geheime ingrediënt dat dit plan zo effectief maakt. Als God zelf achter je staat en vrienden je aanmoedigen om door te gaan, geeft dat motivatie om je leven op een positieve manier te veranderen en is de kans groter dat je op de juiste weg blijft.

In het boek is veel informatie te vinden over de verschillende thema's, maar ook, lekker concreet, een 40-dagen plan kompleet met oefeningen, recepten, tips en adviezen.

Rick Warren is oprichter en senior pastor van de Saddleback Church in de VS. Hij schreef dit boek met diverse deskundigen op het gebied van sport en gezondheid. Eerder verscheen van hem de bestseller Doelgericht Leven.

Meer Weten

Ik wil weten of een traject bij De Olijftak ook voor mij geschikt is.