some image

Werkboek Gezonde Leefstijl

E-book over de gezonde leefstijl

some image

Samen met Heroik heeft De Olijftak een e-book over de gezonde leefstijl ontwikkeld. Jouw leefstijl omvat alle aspecten van je dagelijks leven: je geloof, je relatie(s), je werk, je gezondheid, je eetpatroon, je beweegpatroon, je ontspanning, je rust, je ontwikkeling en je dromen.
Al deze aspecten zijn verbonden met elkaar doordat God ons als eenheid heeft geschapen: geest, ziel en lichaam. Is er één aspect uit balans, dan heeft dit invloed op je totale functioneren, je kunt het niet losmaken of los zien van elkaar. Een goede gezondheid is niet maakbaar, het is een zegen als je die krijgt. Maar je hebt wel de verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen door gezond te leven. De laatste jaren nemen de leefstijlziekten (waaronder obesitas, diabetes, harten vaatziekten) alleen maar toe. Deze ziekten zijn vaak te voorkomen en te genezen door gezond te gaan leven. Onze missie is om preventief te werken door een gezonde leefstijl te stimuleren. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Wij hebben dit werkboek ontwikkeld, gebaseerd op Bijbelse principes over ons lichaam, onze voeding en beweging. In dit eBook wordt dit uitgewerkt en kun je deze principes aan de hand van 12 stappen toepassen om zelf een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je kunt twee weken over deze 12 stappen doen, waarbij je in twee etappes van zes dagen, elke dag een stap zet en er op de zevende dag een heerlijke rustdag volgt.

voor slechts €5,- ontvang je het e-book

Wil jij het Werkboek Gezonde Leefstijl ontvangen?
Maak dan € 5,- over op rekening nummer NL36 ABNA 0565 9985 01 t.n.v. De Olijftak onder vermelding van 'ebook gezonde leefstijl' en je mailadres, dan stuur ik het direct digitaal naar je toe.